onsdag den 9. januar 2013

Opskrift: Hytteostsalat med diverse grønt (og varmrøget laks - Nemt & Hurtigt Vol. II)


I går måtte aftensmaden gerne komme lidt hurtigt på bordet - en halvtræls dag på arbejde og den daglige gåtur (har nu været afsted 7 dage i træk - er det ok jeg føler mig lidt stolt?) havde drænet mig for energi og lyst til de store køkkenprojekter, så det blev til noget nær det hurtigste jeg kunne bikse sammen fra køleskabet.
Jeg havde et stykke varmrøget laks liggende til netop sådan en nødsituation, og jeg havde købt hytteost som ellers skulle have været brugt til et brød, men det bliver så en anden dag.
1-2-3, snitte-snitte nogle grøntsager, blande med hytteost, og så var der mad. Fuld af sundt fedt fra fisken, proteiner fra hytteosten og alt det gode fra grøntsagerne.
We like.

Hytteostsalat med diverse grønt:
1 person

1 bæger øko hytteost 4,5% (mener der er 200 gram i)
1/2 rød snackpeber i små tern
1/2 squash i små tern
lidt rødløg i små tern
1 revet gulerod
masser af purløg
lidt salt
friskkværnet peber
et nip chipotlechili

Bland hytteosten med grøntsagerne og smag til med krydderier.
Server med laksen og nogle tomater on the side.

Konklusion:

Nemmere og hurtigere bliver det nok næsten ikke. Sådan er røget fisketing er ret genial at have liggende til sådan nogle dage, hvor man så kun skal komme i tanke om lidt tilbehør (det kræver selvfølgelig at det er en fisketing der kan holde sig nogle dage - denne var vakuumpakket).
Der var lige i overkanten af hvad jeg kunne spise, så lidt af hytteostsalaten kom med på arbejde i dag.
Det bliver ikke sidste gang jeg laver sådan en portion.