torsdag den 26. september 2013

Nogle tanker om bloggen

Så lidt som der sker herinde (og her) for tiden, skal jeg vist være glad hvis der stadig er nogen der læser med - men hvis i gør, så håber jeg i har lyst til at give et lille besyv med på nedenstående.

Tiden til blogning har været meget nedprioriteret de sidste måneder, bl.a. pga. stort arbejdspres som kun efterlader tid og overskud til at lave maden - ikke at få skrevet om den. Jeg har jo for fanden ikke engang fået skrevet om den fest vi holdt i juni - der var ellers masser af mad at skrive om.

Selvom jeg selvfølgelig blogger for min egen skyld, så efterlader det konstant en lille smule dårlig samvittighed fordi jeg jo stadig gerne vil det rigtig meget - men døgnet har bare for få timer pt. At der så er to blogs at bidrage til gør det ikke nemmere - og inden der er nogen der siger "man har ingen forpligtelser som fritidsblogger, så man blogger jo bare når man har tid og lyst", så er jeg enig. Men der er immervæk ikke meget fis ved at have to blogs, som ikke er blevet opdateret i over en måned. I hvert fald ikke i mit hoved.

Så derfor har jeg en tanke - nemlig at samle hele aktiviteten på Heidis Verden, og flytte alle indlæg derover (dvs. indlæggene bliver slettet herfra (medmindre de har kommentarer) og oprettet under samme dato på den anden blog - så denne blog, med de indlæg der er tilbage, vil ikke blive slettet helt - endnu i hvert fald).

Allerede inden jeg startede her var jeg i tvivl om der var behov for en separat low carb blog, men jeg tænkte at low carbere nok ikke gad læse almindelige opskrifter (og dem er der jo stadig nogle af) - og omvent.
Nu er der så oven i købet sket det at jeg (indtil videre) er røget med på 5:2 faste-vognen, og det vil der måske også komme nogle ting om, som ikke hører hjemme her. Skal der så en 3. blog til?
Nej, blev der sagt.

Derfor har jeg tanken at det hele skal foregå på Heidis Verden, men sådan at det bliver nemt at sortere i det man har lyst til at følge med i. Almindelige opskrifter kommer som de plejer - low carb/LCHF opskrifter bliver mærket i overskriften, og indlæg der har med fasten at gøre (og dermed det begrænsede kalorieindtag på 500 kcal på fastedage) vil også blive mærket specielt.

Så spørger jeg så ud i det blå:

Vil det blive for forvirrende?
Vil DU stadig gide at følge med?
Bliver det i virkeligheden nemmere og bedre for alle?
Tænker jeg for meget over hvad andre tænker?
Find selv på flere spørgsmål.

Egentlig har jeg vel nærmest taget beslutningen, så nogen vil nok mene det er fjollet at spørge om andres mening - men jeg vil nu stadig gerne høre den, hvis du gider bidrage. Så må jeg jo selv slås med om jeg bliver be- eller afkræftet i at det er den rigtige beslutning.

Inden jeg går i gang, har jeg dog lige et par fotobøger jeg skal have lavet færdig, så der kommer ikke til at ske det store lige nu og her - men forberedelserne går så småt i gang.

God dag til jer der kommer forbi - både bevidst og ved et uheld.